• Dennenbroek 37, Breda
  • info@exclusiefstucwerk.com
  • 06 - 23 90 25 18

Mogelijkheden

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN BETONLOOK
Bent u op zoek naar een moderne badkamer, een eigentijdse keuken of zijn de wanden in uw woonkamer toe aan een make-over?
Heeft u wel eens gedacht aan BETONLOOK?

Verkrijgbaar in bijna alle kleuren, van klassiek en warm tot strak design.


Beton Ciré is overal inzetbaar en waterdicht
Beton Ciré dat in de volksmond ook wel betonlook wordt genoemd is een cementgebonden en waterdicht stucsoort en is op het moment dé woontrend. Het geeft wanden, vloeren, werkblad, badkamer of meubel een industriële betonlook, een robuuste en stoere maar toch warme uitstraling. Door de vele kleuren van Beton Ciré, is het toepasbaar voor elke ruimte of object. Beton Ciré geeft u dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes.

Dankzij een PU coating is het ook geschikt als aanrechtblad of in de douche, en immuun voor invloeden van bijvoorbeeld aceton, koffie, thee en alcoholische dranken. De coating maakt het Beton Ciré krasbestendig en water- en vuil werend. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de openhaard, uw eettafel of de trap. Kortom, Beton Ciré is toe te passen in werkelijk elke ruimte!

Eigenschappen van onze beton Ciré op een rij:

1 systeem - Alle lagen zijn van de dezelfde fabrikant waardoor ons speciale 6 laags systeem altijd naadloos aansluit op elkaar

Waterdicht – Door speciale coating waterdicht en toepasbaar in natte ruimtes.(5 jaar schriftelijke garantie)

Naadloos – Door naadloze toepassing niet alleen heel mooi maar ook hygiënisch. Geen gedoe met vies wordende voegen tussen tegelwerk.(als een van de weinige in nederland)

Slijtvast en krasvast – slijtvast en duurzaam door de speciale coating. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk(slijtaster als alle andere systemen over het algemeen anderhalf keer zo 
krasbestendig)Decoratieve beton-looks

Hierbij moet u denken aan de mooiste eye-catchers voor u wanden.
Of dit nu wanden in u woonkamer betreft of wanden in u winkel of kantoor,
een ware blikvanger creeeren wij voor u.
Denk hierbij aan roest,koper,messing met een natuurlijk verouderingsproces(door ons gecreeerd met speciale materialen) of wilt u mischien iets artistieks ""u logo in het oxidatie procs verwerkt,""
ook dat is geen probleem.
Ook hebben wij schitterende metals en chroom looks in onze betoonlooks
uiteraard zijn deze ook allemaal 5 jaar waterdicht en slijtvast. Venetiaans pleisterwerk
Venetiaans pleisterwerk is één van de meest luxueus ogende vormen van stucwerk. Het stuken gebeurt in meerdere fases waarbij steeds een dun laagje op de muur of vloer aangebracht wordt. Na de laatste laag wordt het oppervlak glad gemaakt, waardoor deze gaat glanzen en eruit komt te zien alsof hij van marmer gemaakt is. Hierna volgt nog een laatste laagje, wat ervoor zorgt dat het stucwerk waterbestendig is. Deze techniek is daardoor goed toe te passen in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Daarnaast zorgt deze laatste laag er ook voor dat het stucwerk heel gemakkelijk schoon te maken is. Enkel een vochtig doekje is voldoende om eventueel vuil te verwijderen.
Uitzinger Stukadoorsbedrijf voor al uw specialistische en exclusieve stucwerk!

Laatste projecten

badkamer,vloer,en aanrechtblad op 1 locatie

In deze schitterende onder architectuur gebouwde villa
mochten wij zowel de badkamer als ook de vloer en het aanrechtblad maken 
met onze betonlook

Lees meer

400 vierkante meter betoncire

400 vierkante meter hoogwaardige vloer afwerking in het zeer trendy hotel bloom te Brussel

Lees meer

crocodile stuc

een decoratieve stuclaag met reliéf en de uiterlijke kenmerken van een krokodillenhuid

Lees meer